Αθήνα

Peeling & Scrub Προσώπου

100% φυσικό μέλι, κουκούτσι βερίκοκου, Πρεβιοτικά, ενυδατικό σύμπλοκο Hydronutrient
Beauty jar “CRÈME BRÛLÉE” απαλό scrub για ευαίσθητες επιδερμίδες το εκχύλισμα Καρύδας και η σκόνη Ζάχαρης, έχουν ανακατευτεί μαζί, για να σας προφέρουν τον πιο απαλό καθαρισμό.   94,6% φυσικά συστατικά Χωρίς SLS, Parabens και δοκιμασίες σε ζώα.
Beauty jar “UNDER CONTROL” scrub προσώπου για ακνεϊκές επιδερμίδες με σκόνη Bamboo και έλαιο Tea Tree. Για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες.   94,6% φυσικά συστατικά Χωρίς SLS, Parabens και πειράματα σε ζώα.
Beauty jar “VERY BERRY SPA” peeling προσώπου και χειλιών με βιταμίνη C με εκχύλισμα Ροδιού, Άγριου Τριαντάφυλλου και βιολογική Ζάχαρη, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.   95,2% φυσικά συστατικά Χωρίς SLS, Parabens και δοκιμασίες σε ζώα.
Bioten red berries απολεπιστικό gel με 100% φυσικό Cranberry & Bearberry, Πρεβιοτικά, ενυδατικό σύμπλοκο Hydronutrient, 100% φυσικοί κόκκοι ακτινιδίου & bamboo
Beauty jar “VOTE FOR OAT!” μάσκα/scrub προσώπου με βρώμη και έλαιο Αμυγδάλου, για ευαίσθητες επιδερμίδες.   97% φυσικά συστατικά Χωρίς SLS, Parabens και δοκιμασίες σε ζώα. 0% χρωστικές ουσίες.
Apple Martini Sorbet face scrub για πρόσωπο & σώμα με βιολογική αλόη για απαλή απολέπιση ιδανική ακόμα για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.
Blue Lagoon face scrub για πρόσωπο & σώμα Aloe+Colors με βιολογική αλόη για απαλή απολέπιση ιδανική ακόμα για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.
Φυσική περιποίηση για ανανέωση, απολέπιση και βαθύ καθαρισμό του προσώπου, με απολαυστικό άρωμα!Το Απαλό Scrub Προσώπου καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο απαλή και μεταξένια.Αποτρέπει την απόφραξη των πόρων και απομακρύνει το περιττό σμήγμα φροντίζοντας για το σωστό καθαρισμό.Οι...
ΧΡΗΣΗ: Απλώστε σε βρεγμένο δέρμα & κάντε μασάζ με γυμνά χέρια ή με καθαρό πάνινο γάντι, αποφεύγοντας τις ευαίσθητες περιοχές. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό (για ολοκληρωμένη περιποίηση συνδυάστε γαλάκτωμα σώματος ή την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας MeliMpampa)INGREDIENTS: Aqua, Glycerin, Olea Europaea...
Bioselect naturals πήλινγκ προσώπου και μάσκα 2 σε 1 με βιολογικό ελαιόλαδο, εκχύλισμα φύλλων ελιάς και έλαιο κάνναβης.
Απολεπιστικό τζελ για το πρόσωπο που σβήνει απαλά τις ατέλειες της επιδερμίδας και εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα. Τα ιχνοστοιχεία προσφέρουν ζωτικότητα, λάμψη, τόνωση και ισορροπία στο δέρμα σας.
Bioselect organic κρέμα απολέπισης προσώπου με Dictamelia, Mολόχα και κουκούτσια Eλιάς
Peeling προσώπου με οξέα φρούτων, που αποτελείται από συστατικά που βρίσκουμε στα όξινα φρούτα, όπως πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ κτλ, στα σταφύλια, στα μήλα κ.α. Τα οξέα φρούτων προάγουν την απολέπιση του δέρματος, με στόχο το βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας.
Peggy sage απολεπιστικό λάμψης αφαιρεί νεκρά κύτταρα που προκαλούν ασφυξία στο δέρμα.
Peggy sage απολεπιστικό τζελ για το πρόσωπο σβήνει απαλά τις ατέλειες της επιδερμίδας και εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα. Τα ιχνοστοιχεία προσφέρουν ζωτικότητα, λάμψη, τόνωση και ισορροπία στο δέρμα σας.
Peggy sage χημικό πίλινγκ εμπλουτισμένο με κερατολίνη η οποία χάρη στην ενζυματική δράση της λειαίνει την επιδερμίδα, καθώς και με οξέα ανθών που ενεργοποιούν την ανανέωση κυττάρων. Αφήνει το δέρμα λείο φωτεινό και καθαρό.
Οι κόκκοι της κρέμας απολέπισης που υπάρχουν μέσα στην κρέμα αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ κάνουν ένα ελαφρύ μασάζ που βελτιώνει την ροή του αίματος και αφαιρεί τις ακαθαρσίες από τους πόρους.