Αθήνα

Όροι χρήσης

H εταιρία GΟΟD PRICE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (στο εξής “ εταιρία” )  που εδρεύει στην Αθήνα, Σωκράτους 26 με ΑΦΜ 801600080  ΔΟΥ Ά Αθηνών, μεταξύ άλλων υπηρεσιών που παρέχει στους επισκέπτες – χρήστες της παρέχει, μέσω της υπηρεσίας της  Goodprice.gr,  τη δυνατότητα για περιήγηση, ενημέρωση και αναζήτηση προϊόντων, που εκτίθενται από ηλεκτρονικά καταστήματα, με τα οποία συνεργάζεται και ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, καθώς και σύγκριση τιμών καθώς αυτά ταξινομούνται ανά κατηγορία, συμφερότερη τιμή και σημείο πώλησης.

     Η αναζήτηση των προϊόντων από τους χρήστες γίνεται είτε μέσω μηχανής αναζήτησης (με βάση το είδος του προϊόντος, τον κατασκευαστή, την προέλευση κλπ.) είτε μέσω των ταξινομημένων κατηγοριών, που διαθέτει η υπηρεσία, ή και άλλων μεθόδων αναζήτησης, που πιθανόν να αναπτύξει στο μέλλον η εταιρία, όπως μέσω της προβολής των πιο νέων προϊόντων στην  ελληνική αγορά ή πιο δημοφιλών προϊόντων.

     Η Υπηρεσία Goodprice.gr διατίθεται στους επισκέπτες – χρήστες δωρεάν. Ωστόσο, το  Goodprice.gr δεν έχει καμία συμμετοχή στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ καταναλωτή και καταστήματος, το οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για κάθε θέμα σχετικά με την παραγγελία και γενικά για την τήρηση των κανόνων και διατάξεων που διέπουν τις διαδικτυακές πωλήσεις. Ο επισκέπτης – χρήστης είναι υπεύθυνος εξ ολοκλήρου για την απόφαση και πραγματοποίηση της αγοράς οποιουδήποτε προϊόντος αυτός επιλέξει και ακολουθεί τους όρους συναλλαγής του εκάστοτε καταστήματος.

     Η Υπηρεσία παρέχεται σε φυσικά πρόσωπα, που είναι ικανά για δικαιοπραξία, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο, και για προσωπική, μη εμπορική χρήση με την προϋπόθεση πλήρους και ανεπιφύλακτης αποδοχής των παρόντων όρων χρήσης. Η πλοήγηση ή η χρήση οποιασδήποτε λειτουργίας της σελίδας αυτόματα σημαίνει την αποδοχή των όρων χρήσης του Goodprice.gr

 

     Η εγγραφή στο Goodprice.gr προαπαιτεί την ύπαρξη ενός έγκυρου e-mail και κινητού τηλεφώνου, τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να γίνει η αναγνώριση των χρηστών και δεν δημοσιεύονται.  Δεν αποκλείεται και η δυνατότητα εγγραφής μέσω εφαρμογών τρίτων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, google plus). Στα εγγεγραμμένα  με αυτόν το τρόπο μέλη η Goodprice.gr παρέχει ορισμένες επιπλέον λειτουργίες προς διευκόλυνση της έρευνας αγοράς.

     Υποχρεούσαι να παρέχεις πληροφορίες που βασίζονται σε αληθή και μόνο γεγονότα, όντας αποκλειστικά υπεύθυνος γι’ αυτό, τηρώντας την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σε αντίθετη περίπτωση το GoodPrice.gr δικαιούται να επεξεργαστεί ή να διαγράψει τις πληροφορίες, οι οποίες παραβιάζουν τους όρους χρήσης ή τη νομοθεσία.

     Το  GoodPrice.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της GΟΟD PRICE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ κι επομένως κάθε αντιγραφή/αναδημοσίευση ή με οποιοδήποτε τρόπο εκμετάλλευση μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου  της υπηρεσίας απαγορεύεται.

 

Η Εταιρία  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του δικτυακού της τόπου. Η εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας της.

 ΟΡΟΙ  

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στην ιστοσελίδα  goodprice.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου,  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της GΟΟD PRICE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ  και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα Goodprice.gr είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Εταιρίας και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

Επομένως, το περιεχόμενο της υπηρεσίας Goodprice.gr  απαγορεύεται, χωρίς έγγραφη συναίνεσή της, να αποτελέσει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης,παραποίησης, μίνησης, αναπαραγωγής, και γενικότερα να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης με οποιονδήποτε τρίτο.

 

Αναγνώριση χρήστη

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί ως χρήστης είτε δηλώνοντας ένα μοναδικό username, email,  και ένα κωδικό πρόσβασης, είτε χρησιμοποιώντας το λογαρισμό και τους κωδικούς του μίας από τις διαδικτυακές υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook ή το twitter, χωρίς να υποχρεούται να δηλώσει κανένα προσωπικό του στοιχείο. Στη συνέχεια, η ιστοσελίδα μέσω της επιλεγεισας ειδικής εφαρμογής (facebook κλπ) θα λαμβάνει γνώση και θα τηρεί μόνο το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ο χρήστης έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στην αντίστοιχη υπηρεσία κοινωνικης δικτύωσης. Σε περίπτωση που ο ίδιος ο χρήστης επιθυμεί να δηλώσει κάποιο επιπλέον στοιχείο, όπως π.χ. τη διεύθυνση κατοικίας του ή το φύλο του ή και να δημοσιεύσει μία φωτογραφία του, μπορεί να το πράξει δεσμευόμενος να παρέχει αληθείς και έγκυρες πληροφορίες.

 

   3. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας goodprice.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

4. Ασφάλεια

H Εταιρία διατηρεί  το δικαίωμα να τροποποιήσει, όποτε το κρίνει απαραίτητο,  τους όρους, υπό τους οποίους επιτρέπεται η υποβολή περιεχομένου από τους χρήστες ή να διακόψει προσωρινά ή και να καταργήσει τη λειτουργία τους ή επίσης να τροποποιήσει τα χρονικά όρια μεσα στα οποία θα διατηρούνται τα σχόλια των χρηστών ή τα όρια που αφορούν στο μέγεθος των σχολίων των χρηστών ή και το είδος και τη μορφή άλλων αρχείων, που επιτρέπεται να επισυνάπτουν στα μηνύματά τους οι χρήστες. Κατά συνέπεια δεν θα ευθύνεται για την απώλεια ή τη μη δημοσίευση σχολίων, που δεν θα συμφωνούν με τους νέους όρους.

Ειδικότερα, όσον αφορά στο περιεχόμενο που δημοσιεύεται από τους χρήστες, παρέχεται στην ιστοσελίδα δωρεάν, διαρκής και ανέκκλητη άδεια για χρήση, αναπαραγωγή, διανομή, αναδμοσίευση, τροποποίηση, προσαρμογή, μετακίνηση, κατάργησή του, ολόκληρου ή μέρους του ανάλογα με τις ανάγκες, την τεχνολογική εξέλιξη  της Υπηρεσίας Goodprice.gr, τους δικτυακούς τόπους στους οποίους φιλοξενείται η Υπηρεσία ή/και τα μέσα και τις συσκευές μέσω των οποίων η Υπηρεσία καθίσταται διαθέσιμη στους επισκέπτες.

Η Εταιρία  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.

 Σε περίπτωση χρήσης του λογαριασμού με τρόπο που αντιβαίνει τους παρόντες όρους, η ιστοσελίδα δικαιούται να αποκλείσει χωρίς προειδοποίηση το χρήστη από τις υπηρεσίες της και να καταργήσει το λογαριασμό του. Προκειμεένου να κάνει χρήση του ανωτέρω δικαιώματος η ιστοσελίδα διατηρεί και το δικαίωμα να επεξεργάζεται τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των χρηστών πριν τη δημοσιοποίησή τους.

Ο χρήστης είναι αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνος να αποκαταστήσει πλήρως κάθε ζημία που θα υποστεί η Goodprice.gr, οι συνεργάτες της ή και οποιοδήπτε τρίτο πρόσωπο εξαιτίας οποιασδήποτε διαφοράς ή διαμάχης που τυχόν προκύψει λόγω της μη τήρησης από αυτόν των παρόντων όρων.

  5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του Goodprice.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων της Goodprice.gr., τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Goodprice.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την εταιρία- επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  1. Παρεχόμενες Υπηρεσίες και περιορισμός ευθύνης

H  Εταιρία παρέχει τον διαδικτυακό χώρο και την αναγκαία τεχνολογική υποδομή για την ενημέρωση, σύγκριση τιμών προϊόντων των συνεργαζόμενων καταστημάτων, που έχουν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα Goodprice.gr

H  Εταιρία ως κατασκευάστρια και ιδιοκτήτρια της Υπηρεσίας Goodprice.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκτά την ιδιότητα του πωλητή και δεν έχει καμία οικονομική ή άλλη συναλλαγή με τον επισκέπτη, ο οποίος θα αποφασίσει ο ίδιος και μόνο για την αγορά κάποιου προϊόντος και την επιλογή κάποιου καταστήματος.

Συνεπώς το εκάστοτε κατάστημα είναι αποκλειστικά υπεύθυνο τόσο για την κατάσταση και ποιότητα του προϊόντος που πωλεί όσο και για την τήρηση των νόμων και κανονισμών, που αφορούν στη σύννομη διάθεση και κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένων, βεβαίως και των διατάξεων που διέπουν τη σύναψη της συμβάσεως από απόσταση με ηλεκτρονικά μέσα. Η Εταιρία δεν δύναται ούτε και υποχρεούται να εγγυηθεί για την ποιότητα, την ασφάλεια ή τη νομιμότητα των καταχωρημένων ειδών ή τη διαθεσιμότητά τους από τα καταστήματα ή τέλος τη συμμόρφωση των πωλητών προς σχετκές υποχρεώσεις τους. Ο ρόλος της Goodprice περιορίζεται στην ολοκλήρωση της έρευνας, αναζήτησης και ενημέρωσης των χρηστών-επισκεπτών για το προϊόν για το οποίο ενδιαφέρονται. Μόλις ο χρήστης-επισκέπτης αποφασίσει να αγοράσει κάποιο προϊόν ανακατευθύνεται στο δικτυακό τόπο του ηλεκτρονικού καταστήματος και  από αυτή τη στιγμή η συναλλαγή του διέπεται από τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας δεδομένων και ασφάλειας συναλλαγών του εκάστοτε καταστήματος.

Εν κατακλείδι η.Εταιρία δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για την εμπορευσιμότητα ή την καταλληλότητα των προϊόντων των καταστημάτων αλλά περιορίζεται στην προβολή στους επισκέπτες-χρήστες των προϊόντων που ήδη έχουν επιλέξει μετά από αναζήτησής τους οι χρήστες, χωρίς να προβαίνει σε καμία προτροπή ή πρόταση για συγκεκριμένη αγορά. Η πρωτοβουλία και η ευθύνη για κάθε ενέργεια μετά την αναζήτηση ανήκει αποκλειστικά στους χρήστες

Τα προϊόντα που εμφανίζονται μετά τη αναζήτηση της υπηρεσίας κατά την επίσκεψη των χρηστών περιορίζονται σε αυτά και μόνο που διατίθενται από τα ηλεκτρονικά καταστήματατα οποία συνεργάζονται με την Υπηρεσία Goodprice.gr.

Τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και γενικότερα οι πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της εγγύησης, τιμής, και τυχόν άλλων επιβαρύνσεων, ΦΠΑ, εξόδων αποστολής κλπ.) των προϊόντων είναι συνοπτικές και αναδημοσιεύονται αυτούσιες, όπως παρέχονται από τα καταστήματα. Ωστόσο η Εταιρία δεν δύναται να εγγυηθεί για την απουσία λαθών ή και καθυστερήσεων κατά την ενημέρωση, καθώς τα καταστήματα είναι κάθε φορά υπεύθυνα να ενημερώνουν  εγκαίρως και ορθώς για κάθε νέα πληροφορία που αφορά στα προς διάθεση προϊόντα τους. Συνεπώς η Εταιρία δεν είναι σε θέση και δεν έχει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφαλμάτων ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδομένων πληροφοριών. Οι επισκέπτες – χρήστες αφού λαμβάνουν συνοπτική ενημέρωση από την Goodprice, σύμφωνα με τα ανωτέρω,  στη συνέχεια  μπορούν να ενημερωθούν πληρέστερα για το επιλεγέν από αυτούς προϊόν από την δικτυακή σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, το οποίο είναι και υπεύθυνο να δώσει ακριβή, αληθή και έγκυρη περιγραφή του προϊόντος. Σε καμία περίπτωση η Εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν διαφυγόντα κέρδη ή άλλου είδους ζημία των επισκεπτών έπειτα από σχετικη αναζήτηση και επιλογή τους, σύμφωνα με τουςε παρόντες όρους.

Σε οποιαδήποτε διαφωνία ή αντιδικία μεταξύ των επισκεπτών-χρηστών της Goodprice και των καταχωρημένων καταστημάτων η Εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για αποκατάσταση οποιασδήπτε ζημίας. Ωστόσο, εάν ζητηθεί η μεσολάβησή της, δικαστικά ή μη, όπως και οι αμοιβές των δικηγόρων που τυχίον την εκπροσωπήσουν κατά τη δικαστική ή εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς, θα βαρύνουν τον επισκέπτη – χρήστη, ο οποίος ζήτησε την μεσολάβηση της Εταιρίας κατά την επίλυση της διαφοράς αυτής.

Επιπροσθέτως, η ιστοσελίδα goodprice.gr δεν ευθύνεται για κάθε τυχόν δυσλειτουργία, διακοπή λειτουργίας ή ακαταλληλότητας του υλικού (hardware) ή λογισμικού (software), που χρησιμοποιεί, όπως επίσης και για την ποιότητα και ασφάλεια της επικοινωνίας για οποιοδήποτε σημείο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου του παρόχου διαδικτυακών υπηρεσιών ή άλλων δικτύων απαραίτητων για τη λειτουργία της Υπηρεσίας ούτε ευθύνεται για προβλήματα τρου δικτύου που οφείλονται σε τρίτους φορείς και καθιστούν προσωρινά την Υπηρεσία μη διαθέσιμη.

  1. Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα Goodprice.gr χρησιμοποιεί ως δικλείδα ασφαλείας το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση RSA 256 bit, ώστε να κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλοιωθούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites)  στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών  εξυπηρετών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL  επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ πελάτη και εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής. Με αυτόν τον τρόπο προστατευονται οι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επίσης όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά τους. Ωστόσο πρέπει να καταστεί γνωστό ότι η επικοινωνία μέσω πρωτοκόλλου SSL είναι εφικτή, μόνον μέσω φυλλομετρητών (web browsers) που επιτρέπουν την επικοινωνία μέσω αυτής της τεχνολογίας.

  1. Διαφημίσεις – Δεσμοί (links) σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η ιστοσελίδα Goodprice.gr μπορεί να περιλαμβάνει παντός είδους διαφημιστικά δημιουργικά και links (δεσμούς) προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites). Η ιστοσελίδα δεν είναι πάντα σε θέση να ελέγχει  τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπρεσιών άλλων web sites  και ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών δημιουργικών και δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία των χρηστών του με τρίτους παροχείς υπηρεσιών και προϊόντων που διαφημίζονται στην Υπηρεσία και για την οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή τυχόν προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

Ο χρήστης- επισκέπτης αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι η επικοινωνία που επιτυγχάνεται μεταξύ αυτού και της Εταιρίας μέσω των ηλεκτρονικών φορμών και εγγράφων που διατίθενται από την Υπηρεσία Goodprice.gr, σε ό,τι αφορά την ενημέρωση και συγκατάθεσή του, συνοστά ως προς όλες τις συνέπειές της επικοινωνίας δι’ εγγράφου τύπου.

  1. Τελικές διατάξεις

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους χρήσης της Υπηρεσίας Goodprice.gr, ενημερώνοντας τους χρήστες της  και προσαρμόζοντας  το παρόν κείμενο αναλόγως. Οι χρήστες που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την Υπηρεσία μετά από κάθε τροποποίηση των όρων παροχής της αυτομάτως αποδέχονται ανεπιφύλακτα τις γενόμενες τροποποιήσεις.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της Υπηρεσίας Goodprice.gr, όπως και κάθε τροποποίησή τους, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις σχετκές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων είναι αντίθετη προς το Νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς, ωστόσο, να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.